Hout is de sfeermaker in huis

Ouderwets lekker tafelen

Breng de warmte van hout in huis

Houten meubelen zijn tijdloos en stijlvol

De stoerste kindermeubelen

Bedden, kasten, bureaus.. Alles voor de steigerhouten kinderkamer

Ook mooi op kantoor

Waarom zou je deze meubelen thuislaten?

Meubelen maken is mijn passie

Kleinschalig maatwerk uit eigen atelier

Past in ieder interieur

Volledig naar uw wensen aangepast en op maat gemaakt

Welkom bij Meubelen van Steigerhout.

Deze website is vernieuwd. Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen.

Meubelen van Steigerhout

Maatwerk en uniek! Indien realiseerbaar maakt Jeannette van Heeckeren op maat gemaakte, en naar uw wensen uitgevoerde meubelen van steigerplanken. Steigerhouten meubelen zijn duurzaam, milieuvriendelijk, sterk, onderhoudsvriendelijk en weerbestendig.

Huis

Steigerhout is niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Niet gek natuurlijk ook want het gebruikte hout krijgt een nieuw leven. Hoe mooi is dat? Hout is eerlijk, warm, hoogwaardig, geeft een natuurlijke sfeer en gaat ook nog eens een levenlang mee!

Steigerhouten meubelen →
.

Tuin

Hier is het allemaal begonnen. Een mooie stoere eettafel van gebruikte steigerdelen. Nu is het steigerhout een must in de tuin. Het hout heeft karakter, is stoer, past in elke tuin en er kunnen heel veel verschillende meubelen van worden gemaakt. Nieuwsgierig geworden?

Steigerhouten Tuinmeubelen →
.

Kinderen

Als steigerhout zowel binnen als buiten onmisbaar is, dan kan de kinderkamer toch niet worden overgeslagen?  Hoe cool is een steigerhouten kinderbed of een kinderbureau! Alle meubelen worden heel zorgvuldig gemaakt en zijn zo mooi glad dat er nergens meer splinters zijn!

Steigerhouten kindermeubelen →
.

Zakelijk

Richt je ook je kantoor in met steigerhout! Dan kan stoer, industrieel, zakelijk of juist chique zijn. Neem je klanten mee in je eigen sfeer. Wat dacht je van een grote stoere vergadertafel of een stoer en praktisch bureau? Alles helemaal in de stijl die bij het bedrijf past! Hip of stout, alles kan!

Steigerhouten kantoormeubelen →
.

Dank voor uw bezoek aan Meubelen Van Steigerhout!

Mijn naam is Jeannette van Heeckeren en op mijn website treft u een overzicht van wat ik voor u kan betekenen. Schitterende meubelen voor binnen en buiten. Alles speciaal voor u op maat gemaakt. Van tafel tot tv meubel, van loungeset tot kinderbed en van tuinset tot speelgoedkist!

Alles op maat, alles kan!

Alle meubelen worden met grote zorg vervaardigd. Alles in Nederland en alles door mijzelf, ik heb een eenmanszaak en heb geen personeel. U heeft alleen contact met mij en in overleg met u maak ik het meubel dat volledig is afgestemd op uw wensen. Er is een enorme diversiteit in meubelen. Zo worden de meubelen niet alleen voor buiten gemaakt maar worden ze ook steeds meer een belangrijk onderdeel van het interieur.

Met zorg en liefde voor het hout gemaakt

Bij mij worden alle gebruikte steigerdelen eerst helemaal goed schoongemaakt, daarna verzaagd en verlijmd tot een meubel. Als het meubel helemaal in elkaar zit wordt deze nog een keer helemaal mooi-en écht gladgeschuurd. Als vrouw ben ik daar erg precies in!
Aan de constructie, de duurzaamheid en de afwerking besteed ik veel aandacht. Alle houtverbindingen worden verlijmd met een speciale waterbestendige PU lijm. Schroeven worden wel gebruikt, dat is nodig voor de stevigheid, maar zijn nooit zichtbaar op het meubel. Het meubel ziet er altijd keurig uit.

Houtsoorten

De meubelen kunnen gemaakt worden in verschillende houtsoorten. U kunt bij alle meubelen kiezen voor nieuw of gebruikt steigerhout en voor meubelen die u buiten wilt gebruiken kunt u ook kiezen voor douglashout.

Jeannette van Heeckeren

Jeannette van Heeckeren

Ja, hier ben ik dan. Ik ben inderdaad een vrouw en maak alle meubelen die je op deze website tegenkomt helemaal zelf! Dat is uniek!

Showroom

Showroom

Bij mij is het mogelijk om voorbeelden van meubelen in de showroom te bekijken. Er is een showroom waarin u kasten en tafels kunt bekijken en er is een showroom voor banken en kindermeubelen.

Informatie over Meubelen van Steigerhout

Informatie over Meubelen van Steigerhout

Aanvullende informatie over verschillende houtsoorten, onderhoud, garantie en bestellen.

Hi Jeannette! Hij is super mooi! Heel erg bedankt! Groet, Solana

Staat!!!! Ingeruimd en helemaal wijs mee! Super bedankt maar weer en een fijn weekend! Groetjes, Sandra

Hoi Jeanette, We hebben de bank gekregen en hij ziet er prachtig uit. Bedankt! We komen zeker nog eens langs in je werkplaats als we een volgende steigerhouten meubel willen hebben! Groetjes, Kevin en Mandy

Beste Jeannette, Bij deze stuur ik je zoals we eerder afgesproken hadden, de foto's toe van de meubels die je voor ons gemaakt hebt. Ze staan fantastisch en we hebben al een hoop complimenten gekregen 🙂 Groetjes Simone

Beste Jeanette, Zoals beloofd nog een foto van het badkamermeubels. Wij vinden hem erg mooi! Mvg, Arjan en Myrthe

Hoi Jeannette, Hierbij dan eindelijk de foto! Anna is superblij met haar nieuwe tweepersoonsbed en het staat erg leuk en stoer in haar kamer. Hoop dat je tevreden bent met de foto. Heb speciaal voor jou het dekbedovertrek gestreken……;) Doe ik nooit!!! Hah

Heel blij met het bed. Morgen nog even een paar kussens sccoren. De foto krijg ik niet lichter maar ik hoop dat je het kunt zien! Noa is heeeel blij!

Beste Jeannette, Hierbij een foto van het TV meubel. Wij zijn er reuze blij mee. Met vriendelijke groet, Guido

Beste Jeannette, Hier het reslutaat, ziet er goed uit. Groet, Hans

Hij staat mooi op zn plek!

Kijk zelf maar hoe mooi het staat! We zijn er echt heel blij mee en krijgen zelfs complimenten van onze klanten.

Hoi Jeannette, Onze meubels zijn nu helemaal compleet, we hebben er nu ook kussen bij. We zijn heel blij met de meubels, laat de zomer maar komen! Zoals beloofd een paar foto's. Hartelijke groet, Robert en Siemone

Beste Jeannette, Super super bedankt voor de mooie meubeltjes!!! Wat zijn we er blij mee!!! Vandaag even wennen en morgen gaan we alles definitief inrichten. Een hele fijne vakantie! En als we alles hebben ingericht sturen we je nog een mooie foto! Groetjes, Monique en Rim