Een episch terras is binnen handbereik

Kies voor tuinmeubelen van steigerhout

Vakantie in eigen tuin

Heerlijk genieten, gewoon in je eigen tuin

Je eigen paradijsje

Je tuin, je eigen paradijs.. Als het zonnetje zich ook maar een heel klein beetje laat zien is dit natuurlijk je favoriete plek rond je huis. Vrienden en familie erbij, lekker drankje, hapje eten.. Je paradijs komt helemaal tot leven met een kwalitatieve tuinset van prachtig steigerhout. Natuurlijk niet zomaar een tuinset, maar eentje geheel volgens jouw eigen wensen en specificaties is gemaakt. En die bestel je natuurlijk bij Meubelen van Steigerhout! De meeste meubelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, al dan niet met een kleine aanpassing. Doe hier je inspiratie op en kom met je ideeën naar de showroom. Ik heb al zin in de zomer!

Het ultieme loungen op een loungeset van steigerhout…

Loungeset en loungemeubelen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, samenstellingen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De loungesets op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een loungeset die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Voor een gigantische tuin of een klein balkon, alles kan!
Zo kun je heerlijk loungen op een loungebank of een hoekbank. Gezellig met vrienden genieten van een borrel onder de overkapping of juist heerlijk ontspannen in het zonnetje? Alle ruimte op het balkon benutten of juist van de tuin genieten? Laat je vooral inspireren door de foto’s en bedenk wat bij jou past. Hulp nodig of wil je weten hoe de meubelen zitten? Kom langs!

Tuinsets: Lekker buiten eten!

Tuinsets zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen, samenstellingen en afmetingen. De tuinsets op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een tuinset die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Vaak eten met vrienden of met het gezin?
Zo kun je ervoor kiezen om een hele grote tafel neer te zetten voor het geval er bezoek komt, of wil je het lekker knus en gezellig klein houden. Laat je vooral inspireren door de foto’s en bedenk wat bij jou past. Hulp nodig of wil je weten hoe de meubelen zitten? Kom langs!

Buitenaccessoires: Leuke kleine meubelen voor buiten!

En dan nog al die andere meubelen die voor u gemaakt kunnen worden. Ook deze zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De meubelen op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een accessoire die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten?  Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken. Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Wat kunt u hier onder andere vinden?
Eigenlijk te veel om op te noemen: plantenbakken, oppottafels, plantenrekken, krukken, dienbladen, sidetables, decoratie, buitenaccessoires, poorten, hekken en nog veel meer!