Handgemaakt maatwerk

Net zo uniek als je bedrijf

Past in ieder interieur

Volledig naar uw wensen aangepast en op maat gemaakt

Ook mooi op kantoor

Waarom zou je deze meubelen thuis laten?

Zakelijk, maar dan jouw eigen stijl

De diversiteit van steigerhout past ook perfect op kantoor of in je winkel. Industrieel, stoer.. en vooral praktisch! Die fantastische grote vergadertafel, een balie voor in je winkel of een hip bureau. Op maat en naar jouw eigen specificaties? Passend bij jouw concept? Het kan allemaal bij Meubelen van Steigerhout. Kom gerust langs met je plannen en ideeën!

Vergaderen aan een steigerhouten tafel!

Daar waar nieuwe ideeën opborrelen en besproken worden, contracten getekend worden en de plek waar je je gasten ontvangt. Het hart van je bedrijf, je visitekaartje. Daar wil je natuurlijk de meest epische vergadertafel voor hebben. Het liefst één, die jouw zakelijke identiteit benadrukt. Stoer, hip of misschien een beetje stout? Een in een afwijkend (groot!) formaat? Het kan!
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een tafel die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen: simpel uitgevoerde tafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, op kolommen, met steigerbuis, met brede koplat, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk de hele collectie vergadertafels

Je bureau, je eigen werkplek

Je bureau, daar zit je best veel aan. Die mag best jouw stijl benadrukken. Groot, klein, stoer, industrieel of misschien verfijnd en vooral handig vormgegeven. Of precies op maat in je kantoor. De mooiste ideeën heb je waarschijnlijk zelf, ik voer ze voor je uit.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een bureau die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen: een simpel bureau, met verstekrand, met dichte poten, met kasten, met steigerbuis, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk alle bureaus

Mooi steigerhouten winkelmeubilair

Een balie in je winkel kan best stoer en industrieel zijn. Het is mijn streven meubelen zo te maken dat ze van deze tijd zijn en toch jarenlang meekunnen. Ik besteed veel aandacht aan de constructie en worden helemaal schoongeschuurd en splintervrij gemaakt. Pure klasse en helemaal op maat en naar jouw specificaties gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een balie die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.