Lekker lang tafelen

Aan die prachtige tafel van steigerhout

Breng de warmte van hout in huis

Houten meubelen zijn tijdloos en stijlvol

Hout is de sfeermaker in huis

Ouderwets lekker tafelen.

Je huis is je kasteel

En dat richt je natuurlijk in volgens je eigen idee. Zorgvuldig zoek je de mooiste meubelen bij elkaar tot jouw eigen unieke mix; helemaal jouw smaak! Of je nu je complete huis wilt inrichten met de mooiste steigerhouten meubelen, of je zoekt die paar echt mooie showstoppers.. Bij Meubelen van Steigerhout kun je die helemaal op maat, volgens jouw eigen unieke idee laten maken.

Een mooie eettafel is een must voor iedereen

Eettafels zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De eettafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie tafel voor u te maken.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een tafel die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Ze staan er allemaal tussen: simpel uitgevoerde tafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, op kolommen, met steigerbuis, met brede koplat, bartafel, vergadertafel, in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk hier de collectie eetkamertafels

Een salontafel heb je echt nodig!

Salontafels zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De salontafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt. Voor elke ruimte en voor elk budget is een mooie salontafel voor u te maken.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een salontafel die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Groot en klein, simpel en ingewikkeld, alles kan!  Geen salontafel maar een bijzettafel? Mag ook. Kijk maar wat er onder andere mogelijk is, ze staan er allemaal: simpel uitgevoerde salontafel, met verstekrand, met dichte poten, met wit onderstel, gemaakt van baddingdelen, met steigerbuis, op wielen, met kleppen, met onderblad, open, dicht, hoog, laag, 3 dezelfde, hocker etc.. in whitewash, naturel, greywash, blackwash, noem maar op!
Bekijk hier de collectie salontafels

Waar staan ze niet? Elke ruimte zijn eigen kast!

Kasten zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De kasten op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een kast die je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten? Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Welke kast?
Kledingkast, TV kast, badkamerkast, boekenkast, hoge kast, lage kast, dressoir, buffetkast, nachtkast, schoenenkast, gangkast, open kast, dicht kast, hangkast, keukenkast, voor de kinderkamer, woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, etc..
Bekijk hier alle kasten

 

En dan nog al die andere meubelen!

En dan nog al die andere meubelen die voor u gemaakt kunnen worden. Ook deze zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Ook hebben ze allemaal een ander doel of een andere bestemming. De meubelen op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.
Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Zie je een meubel dat je bevalt of waarvan je de prijs wilt weten?  Vraag dan de prijs op via de prijsopgave knop of kom langs in de showroom en kom de mogelijkheden bekijken en bespreken.  Heb je een eigen idee? Leuk! Dat kan uiteraard ook.

Wat kunt u hier onder andere vinden?
Eigenlijk te veel om op te noemen: kapstokken, spiegels, krukken, lampen, bureaus, bedden, winkelinrichting, wandborden, sidetables, decoratie, woonaccessoires, dienbladen, keukendeuren, lijsten, wandrekken en nog veel meer!