Stel je eens voor..

Echt hele gave houten meubelen van Steigerhout, hoe stoer is dat!
Mooi en kwalitatief goed gemaakt, zonder splinters, zoals alleen Jeannette ze kan maken. Voor jaren (speel)plezier!
Als ik jou was, zou ik mijn ouders vragen om deze uber coole Steigerhouten meubelen voor op je kamer!

 

Mooie kinderbedden voor een scherpe prijs

Wil je je kind laten slapen in een mooi bed van steigerhout en wil je daar niet te veel voor betalen? Wij zijn gespecialiseerd in stoere en veilige kindermeubelen. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! Juniorbed, tienerbed, bedbank, kajuitbed of hoogslaper.. Voor elke kinderkamer en voor elke smaak een mooi stoer en stevig kinderbed. Bekijk ze allemaal!

Een mooi bureau maakt de kinderkamer compleet

En dan komt het moment van huiswerk maken. Dat wil je dan toch doen op een mooi betaalbaar bureau van steigerhout. Wij maken stoere en praktische kinderbureaus en zijn o.a. gespecialiseerd in kindermeubelen. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! Voor de kleintjes en de tieners, voor jongens en meisjes! Heb je nog maar een klein beetje huiswerk of is het heel veel ploeteren en leren? Voor elk kind en voor elke smaak is er het juiste kinderbureau. Bekijk ze allemaal!

Een stoere kledingkast mag niet ontbreken

Hoe gaaf is het om ook je kledingkast van steigerhout in de kamer te hebben? Een nieuwe manier van maken zorgt ervoor dat de deuren altijd goed sluiten! Wij maken stoere en praktische kledingkasten en zijn o.a. gespecialiseerd in kindermeubelen. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! Voor de kleintjes en de tieners, voor jongens en meisjes! Voor elk kind en voor elke smaak is er een mooie kast. En als het even kan, kun je ze ook als speelgoed gebruiken! Bekijk ze allemaal.

En dan is er nog meer voor de kleintjes!

Neem bijvoorbeeld een stoere kist om al je speelgoed in op te ruimen, of een nachtkastje voor een lampje en je lievelingsboek, of een klepbank of een bureaustoel. Sterk, stoer, stevig en betaalbaar! Een speeltafel, een stoeltje en gekleurde krukjes! Het moet niet gekker worden maar dan zijn er nog meer meubelen voor de kinderkamer! Bekijk ze allemaal!